Met een driewieler is het veiliger fietsen
Met een driewieler is het veiliger fietsen Foto: Tworby

Driewieldag in Siebengewald

Advertorial Ondernemers

Siebengewald | Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Uw gewone fiets kan omgebouwd worden tot een driewieler

Bij Profile Weys in Siebengewald heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op afspraak kunt u altijd bij Profile Weys terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets. 

Bij Profile Weys zijn ook complete kant-en-klare driewielfietsen verkrijgbaar. 

Op dinsdagmiddag 13 juni wordt er bij Profile Weys van 14.00 tot 17.00 uur een driewieldag georganiseerd. Locatie: Gochsedijk 110, 5853 AE Siebengewald. Aanmelden voor deze driewieldag is niet nodig, en ook voor een lekker kopje koffie of thee wordt gezorgd.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT