Proost
Proost Foto: van Vegchel

HMD en Van Vegchel samen één

Algemeen

HMD Ramen & Deuren uit Nieuw Bergen groeide de laatste tijd uit zijn jasje, waardoor knopen met betrekking tot continuering van het bedrijf doorgehakt moesten worden. Een partner in dezelfde branche zoeken bleek de beste oplossing. In Van Vegchel uit Well vond Henry Reinders van HMD de ideale partner. Met ingang van 1 juli 2020 gingen zij onder één naam verder en werden alle activiteiten ondergebracht bij Van Vegchel. De service die klanten van HMD gewend waren, ontvangen zij voortaan bij Van Vegchel. Daarnaast kunnen de klanten rekenen op een uitgebreider aanbod van producten, aangezien ieder bedrijf een eigen productenrange heeft.

“Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kozijnenbranche ben ik eind 2016 als zelfstandige begonnen met HMD. Sindsdien is mijn bedrijf dermate hard gegroeid dat ik op het punt kwam dat ik keuzes moest maken,” aldus Henry Reinders, die verheugd is over de gevonden oplossing. “Alleen doorgroeien zou betekenen dat ik grote investeringen moest doen, zoals een ander pand zoeken, extra personeel aannemen en extra bussen aanschaffen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het verstandiger was om een gelijkwaardige partner te zoeken met wie ik kon samenwerken zonder nadelige gevolgen voor mijn klanten en monteurs.”

Ook Linda van Vegchel en Nick Tonnaer van Van Vegchel, dat al ruim 30 jaar bestaat en een begrip is in de regio, verheugen zich op de nieuwe verbintenis. Door de samenwerking kan Van Vegchel de eigen klantenkring en onderhoudsportefeuille verder uitbreiden en bovendien andere producten toevoegen aan het assortiment. “Henry is heel deskundig en ervaren op het gebied van bouwprojecten met ramen en deuren. Wij maken graag gebruik van zijn jarenlange expertise.”

Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT