Herfstbladeren in Gennep

Archiefbericht

Een logisch gevolg van dit seizoen is dat er meer organisch afval ontstaat. De onderhoudsdienst van de gemeente zet zich in om de openbare ruimte schoon en netjes te houden. Daarnaast worden er in oktober (vanaf week 41 en 42) weer bladbakken geplaatst op de gebruikelijke plaatsen waar veel en grote gemeentelijke bomen staan.

Bladbakken

De locaties van de bladbakken vindt u onderaan dit bericht. Buurtbewoners kunnen de bladbakken vullen met blad van gemeentelijke bomen. Het is niet toegestaan om ander tuinafval of vuil te storten in de bakken. De gemeente leegt de bakken en zorgt ervoor dat het organische afval bij het composteerbedrijf terecht komt. Er zijn geen extra bladbakken voorradig.

Veegploeg

De veegploeg bestaat uit een veegmachine en twee medewerkers met een gemotoriseerde bladblazer. De ploeg trekt wekelijks de wijken in. De medewerkers van de gemeente Gennep en INTOS Groen zijn deskundig in dit werkgebied en kunnen goed inschatten waar en welke onderhoud het hardst nodig is. Klik hier voor een overzicht van de Bladbakken locaties

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT