Monsterzege voor Vitesse

Vitesse boekte tegen DEV-Arcen een monsterzege. Bij het eindsignaal stond er 9-0 op het scorebord. Vitesse stond al na 44 seconden op 1-0. Coen Wijnen kopte de bal uit een voorzet van Safa Kizir achter doelman Wennekers Het was de start voor een waar doelpuntenfestival, al waren de gasten kort na de 1-0 dicht bij de gelijkmaker. Doelman Gerwin Noij van Vitesse kon dit met een moedige actie voorkomen. In de 10e minuut scoorde Safa Kizir de 2-0. Na 20 minuten ging de bal op de stip na een handsbal. Bjorn Hendriks tekende voor de 3-0. In de 36e minuut werd het 4-0 dankzij een doelpunt van de goed opgekomen Dino Osmanagic In de tweede helft werd het via Rob Janssen 5-0 in de 55e minuut. Even later maakte de net ingevallen Peter van Putten er 6-0 van. Diezelfde speler tekende in de 67e minuut voor de 7-0. Niek Hendriks scoorde in de 71e minuut de 8-0, waarna Peter van Putten in de 77e minuut voor de 9-0 eindstand zorgde. Vitesse kon naar hartenlust aanvallen en scoren tegen een hardwerkend, maar onmachtig DEV. Dankzij deze overwinning en het gelijke spel van Vianen Vooruit heeft Vitesse nu 4 punten voorsprong op de Brabanders. Zondag gaat Vitesse op bezoek bij SV Milsbeek. Voor de Gennepenaren is dit de tweede derby van het seizoen en kan op voorhand van een zware wedstrijd gesproken worden. Coen Wijnen scoort de 1 - 0 voor Vitesse'08 met een kopbal.