Bizarre actie arbiter bij grote zege HBV op HRC'27

Alweer 20 doelpunten in vijf wedstrijden. HBV is in topvorm. Dat bewees het zondag in 5G ook weer tegen HRC'27 uit Afferden: 4-0.

Jeroen Bardoel was de grote man aan Beerse zijde. De regiotopscorer leidde HBV met drie doelpunten voorbij de bezoekers uit Afferden. In de tweede helft maakte invaller Sjors Broenland er 4-0 van. De 18-jarige aanvaller stond pas 5 minuten in het veld toen hij de bal door de benen van de HRC-keeper schoot. Het meest opvallende moment kwam een kwartier voor tijd. Verdediger Clint Broeren zou een speler van HRC hebben nagetrapt. De hele dug-out van de Limburgers stormde het veld in uit woede. Scheidsrechter De Kleijn besloot dus maar om geel te geven aan Broeren. Voor natrappen staat toch rood scheidsrechter? "Nee, ik heb niet gezien wat er gebeurde", was zijn commentaar. Dus trok hij maar geel voor iets wat hij niet heeft kunnen beoordelen.