Flamingo's Heren verlies nipt van Arvevo

Met de blamage tegen Peelpush van vorige week in het achterhoofd was het Flamingo's Heren 1 er alles aan gelegen om in eigen huis vertrouwen terug te winnen en een goede wedstrijd te spelen tegen het gepromoveerde Arvevo. De vechtlust bij Flamingo's was in ieder geval weer terug en er ontstond een spannende en gelijk opgaande partij die uiteindelijk met 3-2 gewonnen werd door de bezoekers. De eerste set ging lang gelijk op maar werd door concentratieverlies bij Flamingo's aan het eind van de set redelijk eenvoudig binnengehaald door Arvevo (22-25). In de tweede set pakte Flamingo's halverwege de set een voorsprong die dankzij sterk side-out spel niet meer werd weggegeven (25-22). In de derde set was het Arvevo dat een vroege voorsprong pakte en was Flamingo's niet in staat om het gat te dichten (18-25). In de vierde set waren de rollen wederom omgedraaid en wist Flamingo's er een vijfde set uit te slepen (25-22). Doordat Flamingo's de vijfde set ongeconcentreerd startte en Arvevo op een 12-7 voorsprong kwam leek het een snelle set te worden. Flamingo's zette echter nog een keer aan en scoorde zes keer op rij om op een 13-12 voorsprong te komen. De twee matchpoints vlak daarna werden helaas niet verzilverd en in een spannend slot pakte Arvevo uiteindelijk toch met 16-18 de winst. Ondanks de teleurstelling over het nipte verlies overheerste bij Flamingo's naderhand tevredenheid met de veroverde punten en met name de getoonde mentaliteit. Volgende week heeft Heren 1 een weekend vrij, de eerstvolgende wedstrijd is op 25 oktober in Houten tegen Taurus Heren 2.   Bron: Gezien.nl