Blauw-Geel'38 heeft geen kind aan HRC'27

HRC'27 uit Afferden heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in de bekerwedstrijd tegen Blauw-Geel'38. In Afferden werd het 0-10! Het verschil Hoofdklasse en Vijfde klasse was duidelijke aanwezig. In beide helften wisten de mannen uit Veghel vijf maal het net te vinden. Het was vrij snel duidelijk dat Blauw-Geel'38 de wedstrijd serieus opnam. Binnen drie minuten wist spits Nicky Scheepers het net te vinden. HRC'27 was klaar voor de slachtbank als Blauw-Geel'38 binnen 9 minuten ook de 0-2 scoorde via Mustafa Guler. Het duurde even voordat Blauw-Geel'38 het volgende doelpunt voor zijn rekening nam. HRC'27 kan hier weinig tegenover zetten. Tot aan de middenlijn is het af en toe aardig, maar verder komen ze niet. De eerste helft weet HRC'27 geen kans te creëren. Blauw-Geel loopt dan ook de eerste helft uit naar een 0-5 voorsprong. De tweede helft is het spelbeeld niet anders. HRC'27 wordt in de verdediging geduwd en Blauw-Geel'38 gaat op zoek naar doelpunten. Het duurt echter tot de 60ste minuut dat Blauw-Geel weer een doelpunt mag bijschrijven. HRC'27 weet zelfs een kans te creëren. Jos Althuizen kan alleen op Blauw-Geel-keeper Sander Maas af. Maar in plaats van te schieten probeert hij nog een verdediger uit te kappen. Dit is een actie teveel. De rest van de wedstrijd heeft Blauw-Geel'38 keeper Maas een vrije middag. Tegen het einde van de wedstrijd zet Blauw-Geel'38 nog een keer aan en in blessuretijd weten ze de dubbele cijfers te bereiken. De tiende treffer is tevens de mooiste van de middag. Invaller Danny Verbrakel weet HRC'27 doelman met een fraaie lob te verschalken. Hoofdklasser Blauw-Geel'38 was duidelijk te sterk. Voor veel spelers van HRC'27 was dit een nieuwe ervaring. Verder was het belangrijk om dit tussendoortje zonder blessures te eindigen. Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Sint-Hubert op het programma. Bron: Gezien.nl