Opnieuw nederlaag voor Flamingo's heren

Archiefbericht

De zeer nipte 3-2 nederlaag tegen Arvevo twee weken geleden was een stap in de goede richting voor Flamingo's Heren 1. Na een weekend vrijaf was het doel om de getoonde inzet en vechtlust van die wedstrijd ook te tonen in de uitwedstrijd tegen concurrent Taurus Heren 2. Helaas was het contrast tussen de wedstrijden erg groot. Flamingo's liet Taurus vroeg in de set op voorsprong komen en de ploeg uit Houten won de eerste set kinderlijk eenvoudig met 25-15. In de tweede set leek het tij te keren en pakte Flamingo's een 8-2 voorsprong. Deze voorsprong werd echter snel uit handen gegeven waarna Taurus wederom met ruime cijfers de set wist te winnen met 25-17. In de derde set startte Flamingo's wederom sterk maar het team was net als in de tweede set niet in staat een constant niveau te halen, met een 25-20 eindstand in het voordeel van Taurus als resultaat. In de laatste set lagen er kansen om toch nog een puntje mee naar Gennep te nemen. De coach van Taurus had namelijk een fout gemaakt met het invullen van de opstelling waardoor een van de middenaanvallers op de diagonaalpositie terecht kwam en de diagonaal op de plek van de passer-loper stond. Flamingo's wist deze organisatorische verwarring echter niet uit te buiten en verloor ook de laatste set met ruime cijfers, 25-17. Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen het als vierde geplaatste Triade, dat dit weekend een tik opliep door met 4-0 van Orion te verliezen, op het programma. Bron: Gezien.nl