Heijen speelt gelijk tegen EWC'46

Heijen is er zondag niet in geslaagd om dichter in de buurt te komen van de nummer 9, EWC'46 uit Well. Het was van meet af aan een boeiende wedstrijd en het duurde niet lang voordat de eerst kans genoteerd kon worden. Het was de gevaarlijk spits van Ewc'46, Mimoun Akrom, die binnen de beruchte lijnen werd neergehaald. De scheidsrechter zag er echter geen penalty in. Daarna kreeg Heijen het beste van het spel. Echter achterin bleef Heijen nog steeds zoeken naar de juiste samenstelling waarvan Akrom in de 15e minuut kon profiteren. Na knullig uitverdedigen van Heijen wist hij met dit buitenkansje wel raad en Heijen stond op achterstand. 0-1. Niet veel later trok Thymo Zeelen via een vrije trap de stand weer gelijk. De tweede helft was amper begonnen toen Thymo Zeelen de 2-1 op het scorebord bracht. De vreugde was maar van korte duur want scheidsrechter Rossem had buitenspel geconstateerd. Even later kreeg EWC'46 een uitgelezen mogelijkheid nadat Boy Hubbers een aanvaller binnen het 16-metergebied ten val bracht: penalty. Een uitgelezen kans voor Akrom om z'n tweede van de middag aan te tekenen. Keeper Mark van de Burg dook in de juiste hoek en keerde de bal. Even later mocht Heijen een vrije trap nemen aan de zijkant van het strafschopgebied. Thijs Kusters bracht de bal scherp in, keeper van Soest van EWC'46 verkeek zich op deze bal en die zeilde bij de tweede paal binnen, 2-1 In de 80e minuut was het weer de beurt aan de gasten uit Well, toen wederom te laat werd ingegrepen waardoor Akrom alsnog zijn tweede doelpunt kon noteren, 2-2. Dit was eigenlijk voor de neutrale toeschouwer een terechte uitslag , maar toch kreeg Heijen nog een levensgrote kans om alsnog de overwinning te pakken via Thymo Zeelen. Van dichtbij kon hij intikken, maar nu dook Van Soest in de juiste hoek waardoor de bal tot corner werd verwerkt. .Dit was tevens het laatste wapenfeit van deze middag. Volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd tegen SVEB op het programma. Deze ploeg heeft afgelopen zondag zijn eerste puntje behaald. Aanvang 14.30 uur in Broekhuizenvorst. Thymo Zeelen van Heijen heeft zojuist de gelijkmaker 1 - 1 gescoord.   Bron: Gezien.nl