HRC'27 pakt eindelijk weer eens drie punten

HRC'27 heeft voor het eerst sinds acht wedstrijden weer eens een wedstrijd weten te winnen. In Afferden was de ploeg met 2-1 te sterk voor Toxandria. Patrick van Santen en Frank Wijnhoven waren in de eerste helft trefzeker. Jeroen Versteegen deed vlak voor rust wat terug namens Toxandria. In de beginfase van de wedstrijd neemt HRC'27 het heft in handen. Het is echter Toxandria dat twee kansen krijgt. Deze weten ze niet te verzilveren. In de 13de minuut is het wel raak voor HRC'27. Een uitstekende voorzet van Niek Kepser wordt doorgetikt door Patrick Toonen en het is Patrick van Santen die de bal binnen kan glijden. HRC'27 wordt hierna enkele malen gevaarlijk, door de prima getrapte hoekschoppen van Niels Kempen. Uit een van deze hoekschoppen kopt Frank Wijnhoven met een boog over keeper-Fransen heen en zorgt voor de 2-0. Daarna is het HRC'27 die de wedstrijd op slot kan gooien, maar dit nalaat. HRC'27 wordt slordiger en Toxandria komt beter in de wedstrijd. Vlak voor rust scoort Toxandria de aansluitingstreffer. Uit een onschuldige voorzet belandt de bal voor de voeten van Jeroen Versteegen en kan geheel vrijstaand de 2-1 binnenschieten. Dit is tevens de ruststand. In de beginfase van de tweede helft gaat het spel gelijk op en creëren beide teams weinig kansen. Na een uur spelen krijgt Toxandria de grootste kans. Door knullig balverlies achterin bij HRC'27, kunnen twee spelers van Toxandria op keeper Luc Creemers af. Zij spelen echter slecht uit en Frank Wijnhoven kan nog net op tijd redding brengen. Daarna is het HRC'27, dat via schoten van Thijs Custers en Patrick van Santen gevaarlijk wordt. Dit levert niks op. Tegen het einde van de wedstrijd zet Toxandria er een extra mannetje voor bij. Maar HRC'27 komt niet meer in de problemen. Met dichtgeknepen billen trekt HRC'27 de overwinning over de streep. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. HRC'27 speelt dan een thuiswedstrijd tegen De Zwaluw uit Oeffelt. Bron: Gezien.nl