Drie keer op rij winst Gennep Cougars

Archiefbericht

Gennep. De heren van Gennep Cougars winnen derde wedstrijd op rij, dit weekend met 58-42 van Tantalus. Gennep Cougars speelde hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen het lager geplaatste Tantalus uit Eindhoven. De tegenstanders kwamen met maar liefst twaalf man sterk naar Gennep toe voor de strijd om de vijfde plaats in het klassement. Maar ook Gennep stond met twaalf man klaar in een leuk gevuld Pica Mare. De Gennepse heren begonnen met een zone-defense, dat ook tijdens voorgaande wedstrijden zeer goed uitpakte. Tantalus maakte in het eerste kwart veel fouten om de Cougars te stoppen. Robbie Wijnhoven kreeg zelfs de kans om de bal door de benen van de tegenstander te passen zodat Aaron Dekker aan de andere kant de bal af kon maken. Het eerste kwart werd gewonnen met 17-7. In het tweede kwart ging het redelijk gelijk op, dat resulteerde in de ruststand 28-17. Tijdens het derde kwart kwamen beide team weinig aan scoren toe. Dit betekende voor Tantalus dan ook alles of niets in het vierde en laatste kwart, wat zorgde voor openingen in de defence. Cougars maakte hier gretig gebruik van en maakte de wedstrijd af, eindstand 58-42 voor de Gennepenaren. Hierdoor is Gennep op de vijfde plaats in de tweede klasse geëindigd. Robbie en Aaron waren samen goed voor de helft van alle scores. Voor heren 1 zit de competitie er op, maar volgende week speelt heren 2 om 15:15 uur hun laatste thuiswedstrijd in Pica Mare.

Foto's van de wedstrijd Gennep Cougars HS1 vs Tantalus van afgelopen 19-04-2015.Wil je er een hebben, laat het even...