Montagnards komt net tekort tegen Milsbeek

In het eerste kwartier houdt Montagnards stand tegen een beter spelend Milsbeek. Hierna scoort Milsbeek snel na elkaar de 0-1 en de 0-2 waarbij de Montagnards doelman nog voorkomt dat de score hoger is. Ondanks dat Milsbeek de wedstrijd stevig in handen heeft krijgt Montagnards enkele kleine kansjes. De wedstrijd lijkt in de 38ste minuut helemaal op slot te gaan na een punter van een Milsbeek speler in het Montagnards doel (0-3). [adrotate banner="65"] Milsbeek laat in de tweede helft de teugels een beetje vieren waardoor Montagnards beter in de wedstrijd komt. In de 67ste minuut wordt de bal in de Milsbeek verdediging foutief gepasst waardoor een oplettende Jeroen Franken de bal kan onderscheppen. Jeroen Franken passeert de doelman met een prima schot (1-3). Montagnards heeft verschillende kansen tot de aansluitingstreffer maar deze worden allen gemist. In de laatste minuut van de wedstrijd wordt een vrije trap door Bob Kleeven in het Milsbeek doel gekopt (2-3). In de resterende 4 minuten wordt er niet meer gescoord waardoor Milsbeek uiteindelijk de wedstrijd wint. De tweede helft heeft Montagnards laten zien dat ze wel degelijk in staat zijn om goed te kunnen voetballen. Laten we op een goed vervolg hopen in de komende wedstrijden. Zie hier voor alle foto's van de wedstrijd.