Opnieuw winst Dames Gennep Cougars

Archiefbericht

GENNEP. Het eerste damesteam van Gennep Cougars heeft in Bakel met sterk spel de tweede overwinning van het seizoen binnengehaald, eindstand 29-53. Afgelopen zaterdag reisde dames 1 van Gennep Cougars richting Bakel voor de wedstrijd tegen Yellow Sox dames 2. Rianne Dalhuisen speelde haar eerste wedstrijd bij de Cougars. Ze is echter geen onbekende, ze heeft voorheen met een aantal dames in Cuijk gespeeld. Tijdens de goede warming up bleek dat alle dames al lekker in het spel zaten. In het eerste kwart begonnen de dames sterk met een goede zone defence, hierdoor hadden de Yellow Sox er moeite mee het bord te vinden.  Dit in tegendeel tot de Cougars die met een goede aanval snel tot een voorsprong kwamen. Tijdens het tweede kwart kwam het dipje opzetten, de zone defence werd minder sterk bij Cougars waardoor Yellow Sox meer tot scoren toe kwam. Na de eerste helft leidden de Gennepse dames met 20-26. Na een energieke peptalk van coach Ben Pronk begonnen de dames het derde kwart sterk en had Yellow Sox moeite om bij te blijven in zowel de defence als offence. Alicia Sinay heeft deze wedstrijd met een mooi schot vanaf de zijkant haar eerste score van het seizoen binnengehaald. De dames bleven elkaar goed vinden op het veld met mooie acties naar het bord. Jessica Raaijmakers scoorde maar liefst 21 punten en was daarmee de topscoorder van Cougars. Met dit sterke spel hebben de Gennepse dames hun tweede overwinning van het seizoen binnengehaald, eindstand 29-53. Dames 1 kan nu even genieten van een welverdiende rust, de volgende wedstrijd is pas op 6 december om 11:30 uur in Pica Mare tegen Den Dungk. 11139348_1035685826502913_8927126240494882095_n