400 jaar stadhuis Gennep

Archiefbericht

In de jaren 1612-1617/1619 is gebouwd aan het stadhuis aan de Markt in Gennep.  Het stadhuis bestaat nu dus bijna 400 jaar. De gemeente wil dit niet zomaar voorbij laten gaan! In nauwe samenwerking met een aantal organisaties willen we op bijzondere wijze aandacht schenken aan deze historische mijlpaal. 2015-19-stadhuisgennep1

Alle initiatieven in beeld brengen

Inmiddels zijn al enkele initiatieven bekend. Graag willen we alle ideeën in beeld brengen en vooral op elkaar afstemmen. Stichting Summmertime is bereid gevonden om de algehele coördinatie van de diverse activiteiten te verzorgen. Uiteraard in nauwe samenwerking met de gemeente en geïnteresseerde en deelnemende organisaties, waaronder het cultuurhistorische platform.

Startbijeenkomst op 30 november

Heeft u ideeën waarvan u denkt dat het past binnen het thema 400 jaar stadhuis? Wilt u geïnformeerd worden over de plannen en ideeën die er al zijn? Of wilt u graag aansluiten bij andere initiatieven? Kom dan naar de start- en informatiebijeenkomst op maandag 30 november a.s. om 16.00 uur in het gemeentekantoor van Gennep.
Bron: Gemeente Gennep / Wonen en Leven / Actueel / Nieuws / 400 jaar stadhuis Gennep

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT