HRC1 speelt gelijk in Odiliapeel 3-3

Vandaag stond voor HRC 1 de wedstrijd tegen Odiliapeel gepland. In de 13e minuut scoorde Bart Bouman uit een penalty de 0-1. In de 41e minuut trok Odiliapeel de stand gelijk: 1-1. HRC kreeg nog een tweede penalty toegkend. Bart Bouman trof de eerste keer doel, maar de penalty moest overgenomen worden. Deze keer hield de keeper de strafschop tegen. In de 68e minutt kwam Odiliapeel op voorsprong: 2-1. In de 84e minuut scoordeTeun Derksen de gelijkmaker: 2-2. Maar de eindstand stond nog steeds niet op het scorebord. In de 89e minuut kwam Odiliapeel weer op voorsprong: 3-2. HRC gaf niet op en bleef doorgaan. In de 90e minuut scoorde Frank Wijnhoven: 3-3. Dat was dan ook de eindstand. De foto's staan hier: http://www.zwartsfotografie.nl/images/Odiliapeel1_HRC1_2015/index.htmlDSC_57743_1