Spes laat winst aan Korfrakkers

Spes, onder leiding van de nieuwe coach Frans Kuster, startte fel aan de wedstrijd tegen Korfrakkers in Erp. In de eerste helft deed Spes niet onder voor de kracht en snelheid van Korfrakkers. Spes ging met een stand van 8-11 in Milsbeeks voordeel de rust in. Het tempo lag hoog met over en weer mooie doelpunten. Direct na rust zette Korfrakkers nog een tandje bij. In eerste instantie leidde dat niet direct tot resultaat want Spes wist uit te lopen tot 9-14. Korfrakkers begon te socren en wist de stand gelijk te trekken naar 14-14. Daarna werd het onrustig bij Spes, waarna met de eindstand van 22-17 de punten in Erp bleven. Voor Spes scoorden: Michelle Smulders 6, Yara Koster 4, Brechje Derks 2, Femke Wijnhoven 2, Jessie Janssen 2, Jara Wieland 1. Spes 2 verloor met 18-7 van Korfrakkers 2. Volgende week staat er  een belangrijke wedstrijd voor Spes 1 en 2 respectievelijk tegen Prinses Irene 1 en DSV 2 op het programma. Om 15.00 uur in Heuvelland in Groesbeek Spes 1 en aansluitend Spes 2 om 16.15 uur.
Bron: Spes laat winst aan Korfrakkers