Ruime overwinning Vitesse in Geffen

Vitesse boekte in Geffen een verdiende en ruime1-4 overwinning op Nooit Gedacht. In de eerste tien minuten hielden beide teams elkaar redelijk in evenwicht. affiche nooitgedacht vitesse Vitesse was met zijn snelle spitsen net iets gevaarlijker. Dat bleek al in de 11e minuut. Bart Tissen stuurde Safa Kizir weg door het midden. De Gennepse vleugelaanvaller was de hele verdediging van Nooit Gedacht te snel af en met een bekeken schuiver passeerde hij doelman Luuk Bijveld. Na een kwartier was Vitesse dicht bij de 0-2. Safa Kizir zette voor en het schot van Daniel Ilic ging net naast. In de 17e minuut soleerde Soufiane Dadda door de Geffens achterhoede en hij rondde keurig af: 0-2. Daarna kreeg Vitesse de ene kans na de andere, maar wonder boven wonder bleven verdere doelpunten uit. Even later sloeg het pechduiveltje toe. In de 24e minuut moest Soufiane Dadda geblesseerd uitvallen en in de 31e minutus was Daniel Ilic hetzelfde lot beschoren. Toen tegen het einde van de eerste helft ook nog Bart Tissen zich blesseerde was Vitesse snel door zijn wissels heen. Kampioenswedstrijd-S.V.-Vitesse-08-zondag-29-maart-2015
In de tweede helft kende Vitesse een bliksemstart. In de 48e minuut pikte Safa Kizir de bal op bij de achterlijn en zijn voorzet werd door Stijn Hendriks binnengekopt: 0-3. Nooit Gedacht liet zich hierdoor niet ontmoedigen. In de 60e minuut kregen de gastheren loon naar werken. In eerste instantie belandde een schot nog op de lat, maar in de rebound schoot Lex van Buel raak. Nooit Gedacht gooide hierna nog meer mankracht naar voren, maar Vitesse gaf geen krimp. In de 77e minuut kreeg Thomas Bijveld van Nooit Gedacht zijn tweede gele kaart. Vitesse kreeg nu nog meer ruimte en in de 81e minuut bepaalde Safa Kizir de eindstand op 1-4. Vitesse pakte drie heel belangrijke punten en heeft nu iets meer lucht. Aanstaande zondag ontvangen de Gennepenaren Avesteyn uit Dinther. Ook dit is weer een zespuntenwedstrijd.
Bron: S.V. Vitesse '08 - Ruime overwinning voor Vitesse