Renovatie Gemeentehuis Bergen

Archiefbericht

Gemeente Bergen logo kleur

De gemeenteraad van Bergen heeft bij de vaststelling van de kadernota 2015 krediet beschikbaar gesteld voor de verbetering van het binnenklimaat, de werkplekken en de gevel van het gemeentehuis. Deze verbeteringen zijn, binnen een reëel ambitieniveau, met de beschikbare budgetten te realiseren.

Een toename van het aantal medewerkers, dat gebruik moet maken van een beperkt aantal werkplekken, het niet doorgaan van het vertrek van de medewerkers Werk en Inkomen naar Venlo en de geplande sloop van Raadhuisstraat 4 (kantoorruimte Mosaïque) heeft er voor gezorgd dat er onvoldoende ruimte in het gebouw is om een goed werkklimaat te scheppen.

Het plan gaat er van uit dat de reguliere werkzaamheden in en aan het gebouw tijdens de renovatieperiode gewoon door kunnen gaan. Het thuis-/elders werken zal in deze periode wel intensiever moeten zijn maar dit is gezien eerdere verbouwingservaringen binnen de organisatie  goed haalbaar. Een budget voor tijdelijke huisvesting voor de renovatieperiode is dan ook niet begroot.

Voor een uitgebreidere toelichting en details inzake deze plannen, zie onderstaande links.

201 Advies en toelichting PvAgemeentehuis

201-1 Plan van aanpak renovatie gemeentehuis versie 2.1

 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT