Milsbeek blijft ongeslagen

Archiefbericht

Als enige club in de Maasduinen regio blijft SV Milsbeek ongeslagen in de vierde klasse G en staat fier bovenaan na de overwinning op naaste belager Constantia uit Wanroij. In dit zeer enerverend duel wist Milsbeek een 2-1 uitzege te behalen in Wanroij waarbij de stand al bij de rust bereikt was. sv milsbeek Onder grote publieke belangstelling van met name het fanatieke Constantia publiek werd er een wedstrijd gespeeld die een topper waardig was. Door carnavalistische omstandigheden moest ditmaal het normaal gesproken ook  talrijk aanwezige toeschouwers van Milsbeek het qua aantal onderspit delven aan de supporters van Constantia. Deze ploeg kende een droomstart door al in de derde minuut de openingstreffer te scoren. Milsbeek had het in de beginfase erg moeilijk met de fanatieke speelwijze van Constantia. Door een enigszins gelukkig doelpunt kwam Milsbeek steeds beter in de wedstrijd. Een venijnig schot van Jimmy Brons spatte uiteen tegen de lat maar de terugspringende bal werd door de doelman van Constantia in eigen doel gewerkt. Dit was het sein voor Milsbeek om de wedstrijd meer te kunnen dicteren. De duels werden zoveel mogelijk vermeden door goed combinatiespel. Een overtreding op 35 meter van het doel van Constantia werd terecht  bestraft met een directe vrije trap voor Milsbeek door de zeer goed leidende en ervaren scheidsrechter Romeijn uit Cuijk.  De vrije trap werd door Jimmy Brons snoeihard en volstrekt onhoudbaar binnengeschoten. Een juweel van een doelpunt!!!. Na de rust een hardwerkend Constantia dat er alles aan deed om de achterstand teniet te doen maar Milsbeek bleef het meeste balbezit houden en daardoor ook de controle over de wedstrijd. Het tekent de ploeg van trainer Van den Hatert dat er ook om elke bal en elke meter werd gestreden om de overwinning te behalen. Na afloop was er dan ook terecht applaus van de Milsbeek supporters voor de geleverde teamprestatie tegen de nummer twee van de ranglijst. Door deze zege staat Milsbeek nu 4 punten voor op de naaste belager en zal a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen DSV uit St. Anthonis eenzelfde wedstrijdmentaliteit moeten tonen om de voorsprong te behouden of zelfs te vergroten.