EWC'46 en Olympia'18 eindigt gelijk

Archiefbericht

Olympia'18 is bij EWC'46 in Well niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Alhoewel Olympia'18 een veldoverwicht had waren de meest opgelegde kansen voor EWC'46. Uiteindelijk was de einduitslag terecht. ​De eerste kans van de wedstrijd was voor Mustafa Yilmaz na 17 minuten spelen. Na 21 minuten nam EWC'46 de leiding; een vrije trap met het voordeel van de harde wind mee van Koen Stevens was voor keeper Jasper Görts te machtig en dat betekende de 1-0. Een minuut later werd een vrije trap van Mustafa Yilmaz door keeper Daniel van Soest onschadelijk gemaakt. Na een half uur kreeg Tomas van Ham een uitgelezen kans om de score voor EWC'46 nog een beter aanzien te geven. In de 35ste minuut kwam Olympia'18 langszij. Sam Luppes werd binnen de 16 meter gevloerd en Levi Meulensteen benutte de penalty onberispelijk 1-1. Al vroeg in de tweede helft kreeg Niels van der Cruijsen de kans om na een harde voorzet van Max van Lankveld te scoren, maar kwam een teenlengte te kort. Even later kon keeper Van Soest met een reflex Olympia van scoren afhouden. Na een half uur had EWC'46 moeten scoren maar een wonder verhinderde een voorsprong voor EWC'46. Daarna waren er voor beide teams nog wel kansen, maar in de stand veranderde echter niets meer. [caption id="attachment_16302" align="alignleft" width="201"]SONY DSC SONY DSC[/caption] [caption id="attachment_16303" align="alignleft" width="300"]SONY DSC SONY DSC[/caption] [caption id="attachment_16304" align="alignleft" width="300"]SONY DSC SONY DSC[/caption] [caption id="attachment_16305" align="alignleft" width="300"]SONY DSC SONY DSC[/caption] [adrotate banner="62"]