Montagnards is de baas in Beers

Montagnards verdubbelde in de tweede helft de score tot 0-4.  HBV had een paar kansen om de score te openen. Jeroen van Sonsbeek gaf de bal keurig aan Jeroen Dirks, maar hij trof de paal. Een paar minuten later trof Jeroen Dirks de schoen van de reddende Bergense keeper Bas vanb der Wouw.  Vijf minuten voor de theepauze schoot Jens Jennissen voor Bergen uit een vrije trap rechtstreeks binnen 0-1.  Op slag van rust werd een vrije trap heel slim genomen en de breed gelegde bal werd door Jens Jennissen hard en onhoudbaar in de kruising geschoten 0-2.  Bergen scoorde dus tweemaal uit een dood spelmoment. In de 58e minuut schoot Ruud Toonen dicht bij het Bergense doel vanuit de draai, maar zijn inzet werd alsnog van de doellijn gehaald. In de 78e minuut strandde Jeroen van Sonsbeek op de Bergense keeper  Zelfs een aansluitingstreffer zat er niet in.  Een minuut later ging een hoge bal over de Beerse defensie en in de zestien werd keurig breed gelegd op Rik Martens, die voor Montagnards de 0-3 scoorde. Vijf minuten later blokte Kevin van Boxtel in de zestien een aanvaller en uit de strafschop scoorde Jens Jennissen zijn derde en het dus het 4e Bergense doelpunt 0-4.   [adrotate banner="76"]   Ingespannen naar de bal kijken Doelpunt uit een vrije trap van Jens Jennissen Scrimmage voor HBV doel