VIOS overklast SVO

De wedstrijd in Oeffelt op zondag 13 december tegen SVO is geëindigd in een ruime overwinning voor VIOS. Logo%20Vios Onder de prettige en duidelijke leiding van scheidsrechter Gerda Franken konden de dames van VIOS vlammen en alles uit de kast halen wat er in zit. Dat is over het algemeen nog niet eens gebeurd, maar wel is het mooie spel getoond aan het aanwezige publiek. VIOS opende weer sterk en stond al snel met 3-0 voor. SVO wist geen raad met het beweeglijke spel van de Ottersumse ploeg. De dames konden elkaar goed vinden en vandaar dat de ruststand dan ook 9-3 was in het voordeel van de thuisploeg. Maar in de rust kreeg het team van Petra Schoofs een opdracht mee en die was: doorgaan en blijf mooi aanvalsspel tonen. Daarbij houd de verdediging goed dicht. Dat laatste is heel goed uitgevoerd. De mooie aanvalsacties en uitgespeelde kansen volgde elkaar op en uiteindelijk waren er veel mooie doelpunten te aanschouwen. In de verdediging zat het prima in elkaar, waardoor de aanval tot scoren kon komen. Wat mooi is aan deze wedstrijd is dat de jeugd weer de kans kreeg zich te bewijzen en het score verloop goed verdeeld is. Het team van Petra Schoofs is als een trein door gegaan deze zondag en uiteindelijk was de eindstand 17-3. Waarbij er in de tweede helft dus geen tegen goal meer gevallen is. Doel bereikt. Deze mooie zondag van VIOS is afgesloten met een mooi applaus van het Ottersumse publiek. Score van deze week: Cristel Beelen 5x- Jetske van Bergen 3x- Yvet Hollanders 3x- Jannah Schoofs 3x- Gunda Lamers 1x en Mayke Cöp-Smits 2x. Zondag 20 dec. Speelt VIOS weer in Oeffelt om 14.15 uur tegen Fortuna uit Bergharen.   Bron: » VIOS overklast SVO - Maasduinen Nieuws