Stormvogels vecht zich terug na 0-3 achterstand

Archiefbericht

[et_pb_section admin_label="section"][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_post_title admin_label="Titel bericht" title="on" meta="on" author="on" date="on" categories="on" comments="on" featured_image="off" featured_placement="below" parallax_effect="on" parallax_method="on" text_orientation="left" text_color="dark" text_background="off" text_bg_color="rgba(255,255,255,0.9)" module_bg_color="rgba(255,255,255,0)" title_all_caps="off" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" meta_font_size="18"] [/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="2_3"][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] Stormvogels wist na een 0-3 achterstand nog terug te komen in de wedstrijd. Na de gelijkmaker in de 80e minuut leek Stormvogels door te drukken voor de overwinning. Niet lang hierna werd de wedstrijd onderbroken door een blessure van een Merefeldia speler die ongelukkig ten val was gekomen. Beide ploegen hadden na deze gedwongen pauze moeite om weer in hun spel te komen. Bekijk hier de wedstrijdfoto's >>>> [/et_pb_text][et_pb_toggle admin_label="Schakelen" title="Eerste helft >>>>" open="off" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] De eerste 25 minuten ging het gelijk op. Beide ploegen probeerden het veelal met de lange bal, de nauwkeurigheid ontbrak echter om een medespeler gevaarlijk voor het doel van de tegenpartij te zetten. De mooiste actie in deze periode kwam van Stormvogels nadat Tijn Wabeke zich prima vrijspeelde en een voorzet op maat afleverde bij Ingo Custers. Deze nam de bal direct uit de lucht, doelman Wulms van Merefeldia stond echter precies goed. Vanaf de 25e minuut nam Stormvogels het heft in handen en had het meer balbezit dan de tegenstander uit Nederweert. Schoten van Gijs Creemers, na goed voorbereidend werk van Carlito de Zeeuw, en Kevin Peters gingen rakelings naast het doel. Waar het wachten was op de openingstreffer van Stormvogels sloeg Merefeldia net voor rust toe. Na balverlies bij de opbouw op het middenveld werd de bal meteen diep gespeeld op spits Ken Boonen. Met een bekeken lob lepelde hij de bal over de uit zijn doel gekomen Stormvogels keeper. [/et_pb_toggle][et_pb_toggle admin_label="Schakelen" title="Tweede helft >>>>" open="off" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] Na rust kwam Merefeldia zeer goed uit de startblokken. Bij de eerste de beste aanval kon spits Boonen de bal binnentikken na een strakke voorzet van de zijkant. Niet lang hierna kon Merefeldia zelfs uitlopen naar een 0-3 voorsprong. Na een scrimmage voor het Stormvogels doel viel de bal voor de voeten van Sven Gommers die gemakkelijk kon scoren. Stormvogels was even aangedaan maar bleef 'vechten' voor een goed resultaat. De ommekeer werd ingeluid door Bart Seegers, Zijn vrije trap, gegeven na een overtreding op de goed spelende Ingo Custers, trof de paal. Stormvogels kreeg in de 70e minuut loon naar werken. Carlito de Zeeuw draaide mooi weg van zijn tegenstander en wist de vrijstaande Ingo Custers te bereiken. Zijn schot trof de paal, maar de meelopende Tijn Wabeke kon de bal intikken. Vijf minuten later scoorde Stormvogels de aansluittreffer. Na een corner kwam de bal bij Thomas Creemers die de geheel vrijstaande Lloyd Kooiman wist te bereiken. Deze had geen moeite om doelman Wulms te verslaan. Vier minuten later was het weer raak. Na een mooie aanval kwam Thomas Creemers in balbezit die met zijn schot de gelijkmaker liet aantekenen. Niet lang hierna werd de wedstrijd enige tijd onderbroken door een blessure van een Merefeldia verdediger, die na een ongelukkige val zijn schouder uit de kom had. Na deze gedwongen pauze hadden beide ploegen moeite om weer in hun spel te komen. Stormvogels was hierbij nog het dichtst bij een doelpunt nadat Carlito hard op doel schoot. De Merefeldia keeper zorgde met een goede redding dat deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. [/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type="1_3"][et_pb_post_slider admin_label="Berichtengalerij" posts_number="5" include_categories="191" orderby="date_desc" show_arrows="on" show_pagination="on" show_more_button="off" content_source="off" use_manual_excerpt="on" show_meta="off" background_layout="dark" show_image="on" image_placement="background" parallax="off" parallax_method="off" use_bg_overlay="on" use_text_overlay="off" remove_inner_shadow="off" background_position="default" background_size="default" auto="on" auto_ignore_hover="off" hide_content_on_mobile="off" hide_cta_on_mobile="off" show_image_video_mobile="off" meta_letter_spacing="0" custom_button="off" button_letter_spacing="0" button_use_icon="default" button_icon_placement="right" button_on_hover="on" button_letter_spacing_hover="0" excerpt_length="1"] [/et_pb_post_slider][et_pb_code admin_label="InPost - All"][adrotate group="58"][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="1_2"][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2"][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_divider admin_label="Verdeler" color="#ffffff" show_divider="off" divider_style="solid" divider_position="top" hide_on_mobile="on"] [/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="1_2"][et_pb_post_nav admin_label="Berichtennavigatie" in_same_term="off" hide_prev="off" hide_next="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" title_font="|on|||"] [/et_pb_post_nav][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2"][et_pb_post_nav admin_label="Berichtennavigatie" in_same_term="off" hide_prev="on" hide_next="off" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" title_font="|on|||" disabled="off" disabled_on="on||"] [/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_divider admin_label="Verdeler" color="#8224e3" show_divider="on" divider_style="solid" divider_position="top" hide_on_mobile="on" divider_weight="12"] [/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Rij"][et_pb_column type="4_4"][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]