Vrijwilligers maken het verschil
Vrijwilligers maken het verschil Foto: Gemeente Bergen

Vrijwilligerszorg zoekt vrijwilligers

Algemeen

Nieuw Bergen | Vrijwilligerszorg Bergen zoekt vrijwilligers voor ondersteuning van mensen in de thuissituatie die hulpbehoevend zijn, bijvoorbeeld door chronische ziekte, dementie of een lichamelijke beperking. De ondersteuning door een vrijwilliger gebeurt op vaste basis, bijvoorbeeld 1 x per week en gedurende langere tijd. Als vrijwilliger kunt u door uw aanwezigheid ook de eventuele mantelzorger ontlasten.

Regelmatig een bezoekje ontvangen, maakt een wereld van verschil. Niet alleen voor degene die uitkijkt naar een bezoek, maar ook voor de vrijwilliger. “Het contact verrijkt mijn leven, ook ik kijk uit naar onze ontmoetingen”, vertelt een vrijwilliger.

Hebt u enkele uurtjes in de week of in de twee weken beschikbaar? En wilt u voor een ander dat verschil maken? Samen een kopje koffie drinken of een praatje maken? Een wandeling of een fietstocht? Een kaartje leggen? Mensen in uw woonomgeving kijken uit naar dat contact.

Vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Vrijwilligerszorg Bergen:
• Ida Basten: 06 – 52 66 94 50 of Karin Holtermans: 06 – 83 07 75 12;
• Eefke Lommen, mantelzorgondersteuner van Gemeente Bergen: 06 – 52 66 93 59. U kunt haar ook per e-mail bereiken: e.lommen@bergen.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT