De kersverse Babsen van Bergen: Ger Joosten en Heidi Vroemen
De kersverse Babsen van Bergen: Ger Joosten en Heidi Vroemen Foto: Gemeente Bergen

Nieuwe Babsen stellen zich voor

Algemeen

Nieuw Bergen | Wilt u trouwen of uw partnerschap registreren? De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs) maakt er samen met u een bijzondere gebeurtenis van.

Gemeente Bergen heeft vijf Babsen in dienst die op persoonlijke wijze een bijdrage aan uw huwelijk of geregistreerd partnerschap geven. U leest meer over Annemie Vollenberg, Ger Joosten, Heidi Vroemen, Hellen Willems en Henny Boogers op bergen.nl/babs.

Ger Joosten en Heidi Vroemen zijn de nieuwe Babsen en zij stellen zich even voor: 

Ja! Een simpel woord, slechts 2 letters. Maar allesomvattend; liefde, toewijding, vertrouwen, toekomst.
Mijn naam is Ger Joosten. Geboren en getogen in het Limburgse Horst maar al ruim 25 jaar, samen met mijn vrouw Katja en onze vier kinderen, woonachtig in het mooie Brabantse Vierlingsbeek.
Ieders leven kent vele bijzondere momenten, maar enkele zijn speciaal bijzonder. Een van deze speciaal bijzondere momenten is elkaar het JA-woord geven. En hoe speciaal weer voor mij om hier bij te mogen zijn! Enkele weken voorafgaand wil ik jullie graag in een persoonlijk gesprek, bij voorkeur in jullie eigen vertrouwde omgeving, beter leren kennen. Samen gaan we de ceremonie vormgeven, waarbij ik jullie inbreng heel belangrijk vind. Het wordt immers jullie dag! Dé dag, waarop ik jullie beiden in een ongedwongen sfeer met ruimte voor humor aan elkaar mag verbinden. Ik verheug mij erop!

Mijn naam is Heidi Vroemen, getrouwd, trotse mama van twee fantastische dochters en….trouwambtenaar in ‘mijn eigen’ gemeente Bergen. En wat vind ik het bijzonder om een kijkje te mogen nemen in jullie leven en mijn bijdrage te mogen leveren aan jullie dag!
Mijn talent is om jullie woorden en verhalen te verbinden tot jullie unieke liefdesverhaal en er een persoonlijke en warme ceremonie van te maken om nooit te vergeten. Met jullie als bruidspaar in de hoofdrol. Dat beloof ik!
Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT