Werk aan Siebengewaldseweg in Gennep vertraagd
Werk aan Siebengewaldseweg in Gennep vertraagd Foto:Gemeente Gennep

Wegwerkzaamheden Gennep vertraagd

Algemeen

Gennep | De werkzaamheden aan de Siebengewaldseweg zijn vertraagd. Het aanbrengen van de slijtlaag vindt nu plaats op donderdag 3 september. Bij slecht weer wordt het verzet naar vrijdag 4 september. De weg wordt dan afgesloten. De Looiseweg, Ervesestraat, Aaldonksestraat en Driekronenstraat blijven wel open voor verkeer. Het opruimen van de overtollige steenslag en het aanbrengen van de wegmarkering gebeurt in week 37 en 38. Op welke dag precies, hangt af van het weer. Tijdens het aanbrengen van de wegmarkering is de Siebengewaldseweg wederom afgesloten voor verkeer.

Tussen 14 en 16 september 2020 vernieuwt firma Rusch Asfalt B.V. in opdracht van de gemeente de deklaag en de wegmarkering op de Brabantweg. De Brabantweg is op deze dagen afgesloten voor verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Willem Boyeweg en de Kampweg. De werkzaamheden vinden plaats omdat de huidige asfaltdeklaag hier niet meer goed is. Dat zorgt voor veel geluidsoverlast in de omgeving. 

Op maandag 14 september wordt de bestaande deklaag gefreesd en dinsdag wordt de nieuwe deklaag aangelegd. Op woensdag 16 september wordt de wegmarkering aangebracht. Bij slecht weer kan de planning iets verschuiven. De Brabantweg wordt op deze drie dagen afgesloten voor verkeer, dat dan wordt omgeleid via Spoorstraat-Picardie en Heijenseweg-Stiemensweg. De Willem Boyeweg en Kampweg blijven wel open.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT