Henk Muijsenberg
Henk Muijsenberg Foto: Chris Smits

Welkom 2 Brüder

Video VIDEO

Siebengewald | Sinds dinsdag 1 september waait er een Venlose wind door de H&P Supermarkt in Siebengewald. Vanaf deze datum heeft Erik Lanting de exploitatie van zijn succesvolle supermarkt overgedragen aan Die 2 Brüder uit Venlo.


Henk Muijsenberg gaat voorlopig samen met een collega het filiaal in Siebengewald bestieren. Die 2 Brüder is de laatste tijd op overnamepad. Zo heeft de firma een paar maanden geleden nog een grenswinkel in Enschede overgenomen. “Wij weten wat de Duitse klant graag wil hebben”,

aldus de kersverse supermarktmanager. “Door te groeien in afzetkanalen kunnen we nog groter en scherper inkopen.”
Muijsenberg geeft aan dat het personeel allemaal gewoon kan blijven. “Wel gaan we kijken waar we het winkelaanbod nog verder kunnen uitbreiden.”



Vis & Kaas

Net als in Venlo zal het assortiment kazen flink worden uitgebreid. Voor de verse vis respecteert Die 2 Brüder de bestaande afspraken die er zijn met Fish Plaza, maar er zal wel een flinke uitbreiding komen van het diepvriesaanbod van vis en schaaldieren.


Haldie
Erik Lanting gaat samen met zijn vrouw de drogist-discounter Haldie aan de Gochsedijk verder ontwikkelen, maar weet nog niet wat hij daarna zal gaan doen. “Ik ben een bouwer en kan toch niet stilzitten”, aldus Lanting, die een nieuwe uitdaging wel ziet zitten,

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT