Folder Cultuur onder Vuur
Folder Cultuur onder Vuur Foto: CoV

Rechts gedachtegoed heeft zinnen gezet op De Grote Waaij

Algemeen

Well | De stichting Cultuur onder Vuur (CoV) heeft haar zinnen gezet op Auberge De Grote Waaij aan de rijksweg N271 in Well om er haar nieuwe hoofdkwartier te vestigen. Om het pand daadwerkelijk te kunnen kopen is CoV een crowdfundactie oftewel een publieksfinanciering gestart met als eerste doel om 350.000 euro op te halen voor de aanbetaling op de koopsom van 970.000 euro.

In haar communicatie geeft CoV aan dat het pand uitermate geschikt is voor de uitbreiding van hun activiteiten. Zo is er voldoende ruimte voor de redactie, ICT, en apparatuur voor het maken van eigen drukwerk en video’s. Tevens biedt het de mogelijkheid voor conferenties met studenten, het overnachten van vrijwilligers en het ontvangen van invloedrijke gasten in een ambiance die past bij de christelijke beschaving. 

Ook niet onbelangrijk is, dat het pand goed te beveiligen is tegen linkse activisten, die CoV als grote bedreiging zien voor hun politiek-correcte drijverij en daarom vandalisme plegen tegen onze eigendommen. Het voorgenoemde valt op te maken uit een interne memo welke in het bezit is van onze redactie.

Auberge de Grote Waaij geeft aan geen commentaar te willen geven over eventuele kopers, “er zijn meerdere partijen en daar laat ik het bij”. Ook hebben we geprobeerd in in contact te komen met Cultuur onder Vuur helaas, maar wordt er niet gereageerd op ons contactverzoek. 

Meer weten over de crowdfundactie of het gedachtegoed van Cultuur onder Vuur, klik hier >>>>

Folder Cultuur onder Vuur

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT