Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Internet

Inloopavond Projectplan Waterwet Eckeltsebeek

maandag 5 oktober 2020 16:00 tot 20:00

Begin 2021 start Waterschap Limburg met de uitvoering van verschillende maatregelen in de Eckeltsebeek en een aantal zijbeken in Afferden. De maatregelen zorgen voor een verbetering van de waterhuishouding.

De enorme hoosbuien in 2016 zijn voor het Waterschap aanleiding geweest om het gesprek met de omgeving te (her)openen. Samen met de streek heeft het Waterschap gekeken wat de beste oplossingen zijn om het gebied klimaatrobuust te maken. 

Wilt u meer weten over het projectplan? Meld u dan aan voor de inloopavond, maandag 5 oktober, tussen 16.00 en 20.00 uur. De inloopavond vindt plaats bij Landgoed Bleijenbeek, Bleijenbeek 14 in Afferden.

Aanmelden vóór 30 september bij Waterschap Limburg, bij Anouk Dewitte. Dat kan via een e-mail of telefonisch via 06-11 20 15 95. U krijgt dan een tijd toebedeeld. Vanwege corona richtlijnen kan slechts een beperkt aantal mensen in de ruimte tegelijk aanwezig zijn. De stukken zijn ook in te zien via de website van Waterschap Limburg. Daar leest u ook hoe u een eventuele zienswijze kunt indienen.

Locatie