De bal moet in het mandje om te winnen
De bal moet in het mandje om te winnen Foto: Remi van Bergen

Blessureleed blijft SPES achtervolgen

Sport Sport

Milsbeek | Blessureleed blijft de dames van SPES uit Milsbeek achtervolgen. Afgelopen zondag werd de ziekenboeg wederom uitgebreid met twee speelsters die een blessure opliepen. In totaal bestaat de blessurelijst nu uit vijf speelsters die normaal een vaste waarde zijn voor SPES. (Door Remi van Bergen) 

Toch speelde SPES een knappe en sterke wedstrijd tegen de Peelkorf dat uiteindelijk met 10-8 aan het langste eind trok. Trainster Saskia van Kerkhof moet elke week puzzelen om het team weer compleet te krijgen. “Ik ben trots op de meiden die vandaag gespeeld hebben en niet hebben opgegeven. We zijn in de wedstrijd lang competitief gebleven en dat is een compliment aan het team waard. Helaas trok De Peelkorf uiteindelijk de zege met twee doelpunten meer over de streep. We weten waar we staan en waar we graag naar toe willen. Daar werken we elke week keihard aan. Als de ziekenboeg ook nog eens maximaal leegloopt dan zullen we dusdanig competitief worden dat we ook wedstrijden gaan winnen”, aldus Van Kerkhof. 

SPES speelde goed deze zondag en deed absoluut niet onder voor De Peelkorf. Aan beide kanten werden verschillende strafworpen en vrije worpen jammerlijk gemist. “Ja, met wat meer geluk vallen deze erin en valt de uitslag positief uit naar ons uit”, zegt Saskia. “Hier kun je veel op oefenen, dat doen we ook, maar het blijft ook geluk hebben dat ze erin vallen. Wat ik al zei, ik ben trots op de inzet van de dames, dat beetje geluk komt straks vanzelf en de punten ook.”

Doelpunten voor SPES werden gescoord door: Nienke Dercks 3x, Femke Wijnhoven 2x, Isa van Bergen, Jessie Janssen en Veerle Berns.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT