Wells energieproject moet mensen al op een wachtlijst zetten
Wells energieproject moet mensen al op een wachtlijst zetten Foto: Chris Smits

Overweldigende belangstelling voor Wells energieproject

Algemeen Duurzame energie

Well | Het initiatief van Wells Forum ‘Zonnedak Well-Van Wanroy’ lijkt een overweldigend succes te gaan worden. Het project omhelst circa 300 zonnepanelen die dankzij De PostCodeRoos Regeling 15 jaar lang vrijstelling van energiebelasting biedt aan de deelnemers. De zonnepanelen zullen nog voor het einde van dit jaar worden geïnstalleerd op de daken van de bedrijfspanden van Van Wanroy aan de Elsterendijk in Well.

“Alle zonnepanelen die we beschikbaar hadden en waar mensen zich voor konden inschrijven zijn inmiddels bezet”, aldus Ger Koch, een van de initiatiefnemers van het energieproject. “We hebben zelfs mensen op de wachtlijst moeten zetten en bij voldoende inschrijvingen kunnen we weer met de gemeente aan tafel om te kijken of er nog andere daken beschikbaar zijn voor zonnepanelen om het project uit te breiden.”

De inschrijving voor het project bij Van Wanroy is inmiddels gesloten maar geïnteresseerden kunnen zich blijven melden bij het Wells Forum. Zij komen dan op een wachtlijst en zijn dan de eerste gegadigden bij eventuele nieuwe energieprojecten.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT