Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Mook en Middelaar Foto: Gemeente Mook en Middelaar

Publicatie gemeente Mook en Middelaar

Openbare publicatie

Mantelzorgwaardering
Mantelzorgers zijn er vrijwillig voor hun naasten en familie. Zij vertegenwoordigen een grote waarde voor degene(n) voor wie zij zorgen en voor de gehele gemeenschap. Jaarlijks worden in de gemeente Mook en Middelaar mantelzorgers in het zonnetje gezet met de Dag van de Mantelzorg en de mantelzorgwaardering.

Deze week krijgen een aantal geregistreerde mantelzorgers in de gemeente Mook en Middelaar een tweede brief om de gegevens die van hen bij ons bekend zijn te controleren. Dit zijn de mantelzorgers die op basis van de eerste brief nog geen actie hebben ondernomen. De gemeente vraagt u het controleformulier ingevuld te retourneren naar de gemeente, zodat zij de jaarlijkse mantelzorgwaardering aan u uit kan reiken.

Zorgt u voor iemand, zoals een familielid, buurman of vriendin en heeft u zich nog niet laten registeren als mantelzorger? Doe dat dan snel! Als u geregistreerd bent, ontvangt u van ons de mantelzorgwaardering en kunt u deelnemen aan de Dag van de Mantelzorg op 3, 4 of 9 november bij conferentieoord ‘De Poort’ in Groesbeek.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT