Bergense computerclub definitief naar het OCB
Bergense computerclub definitief naar het OCB Foto: Facebook

Computerclub Bergen is definitief verhuisd

Algemeen

Nieuw Bergen | De Computerclub KBO Bergen is permanent verhuisd naar het OCB in de Edith Steinkapel aan de Murseltseweg 4a in Nieuw Bergen. De reden is dat de doelstellingen van het OCB en de Computerclub in elkaars verlengde liggen en zich hierdoor versterken.

“Een ander voordeel is dat we, door permanent lage kosten, onze digitale hulp gratis kunnen blijven geven en verzorgen”, aldus Wil Jenniskens van de computerclub, “en uiteraard doen we dat CORONA veilig, we voldoen aan alle richtlijnen en adviezen.”

Mensen die wat meer willen weten van tablet, smartphone, laptop en routeplanner of problemen hebben met het gebruik van deze digitale apparaten kunnen elke woensdag van 13.30 tot 16.00 uur dit bij de ‘Inloop’ aangeven. Ook kan men de Telefonische Help Desk bellen op 06 41 57 92 50 op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. De computerclub probeert dan hulp te geven of een afspraak te maken voor Individuele Begeleiding, waarbij de cursist het onderwerp en het tempo bepaalt. Dit kan omdat elke cursist door één vrijwilliger wordt begeleid.

De digitale hulp is het hele jaar beschikbaar met uitzondering van de maanden juli, augustus en december.

De computerclub bedankt de gemeente Bergen en de BiblioPlus Bibliotheek voor de steun en huisvesting in de afgelopen jaren.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT