De Vissert blijft tot 20 november afgesloten
De Vissert blijft tot 20 november afgesloten Foto: Pierre Linssen

Reconstructie De Vissert in Well begonnen

Algemeen

Well | De Vissert is met ingang van afgelopen maandag 12 oktober afgesloten tot en met 20 november. In opdracht van de gemeente Bergen gaat Infrascoop BV uit Cuijk deze weg reconstrueren. Het doel hiervan om De Vissert geschikt en veilig te maken voor het verkeer dat gebruik maakt van deze route.

De Vissert wordt een 6 meter brede weg, met aan weerszijden rode fiets suggestie stroken. Kruisingen en T-splitsingen worden uitgevoerd met verhoogde drempelplateaus, het zijn vervolgens gelijkwaardige kruisingen. De drempelplateaus fungeren ook als snelheidsremmende maatregel. Na de reconstructie is de maximale toegestane snelheid op De Vissert 60 kilometer per uur.

Op 2 oktober is men begonnen met de bomenkap ter hoogte van de T-splitsing ‘t Leuken - De Vissert. tegenover de woning van familie Laemers. De aansluiting van De Vissert met het Leuken wordt een zogenaamde inritconstructie. De aansluiting richting de bebouwde kom van Well verhogen we met inritblokken. De doorgaande route wordt hiermee de route naar het Leukermeer.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT