Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Mook en Middelaar Foto: Gemeente Mook en Middelaar

Publicatie gemeente Mook en Middelaar

Openbare publicatie

Dag van de Mantelzorg!
Als mantelzorger zorgt u voor een naaste. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is voor u en niet alleen voor degene aan wie u de mantelzorg verleent. In deze bijzondere tijd is er mogelijk extra zorg op uw schouders terecht gekomen.

Dit jaar is het ook rondom de Dag van de Mantelzorg allemaal anders. Gezien de noodzakelijke maatregelen vanwege het Corona-virus kan de Dag van de Mantelzorg dit jaar niet plaatsvinden in de Poort. Toch willen wij jullie graag in het zonnetje zetten! Daarom hebben wij in samenwerking met de Poort gezocht naar een passende oplossing. Wij realiseren ons dat de ontmoeting een belangrijk onderdeel van deze dag is, maar helaas hebben wij voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw naaste(n) moeten beslissen de Dag niet fysiek te laten plaatsvinden.

Wel willen wij u graag een high tea aanbieden, om toch een feestelijke dag te hebben. Deze high tea zullen wij bij u aan de deur bezorgen op dinsdag 10 november na 13.00 uur. Om hiervoor in aanmerking te komen geven wij u het advies om u zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan uiterlijk tot 29 oktober. Vol = vol. Geeft u ook eventuele diëten of allergieën door! 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met Anita de Roos of Kim Falk van Mantelzorg Mook en Middelaar via: 024-357 05 70 of stuur een e-mail naar:
mantelzorgmookenmiddelaar@malderburch.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT