Toen er nog gelachen kon worden om het coronavirus
Toen er nog gelachen kon worden om het coronavirus Foto: Bessembienders

BessembiendersBox voor de ‘Vrienden van de Bessembienders’

Carnaval/Vastelaovend

Siebengewald | “Het seizoen 2021 nadert met rasse schreden en waar we in september, samen met onze zusterverenigingen en gemeente, nog hoop hadden op een aangepast seizoen, moeten wij helaas vaststellen dat zelfs dat te hoog gegrepen is”, aldus het bestuur van de carnavalsvereniging. “De inzet was om niet alles af te gelasten, maar om het dit jaar anders te doen. Natuurlijk, de grote activiteiten, daar wisten we van dat dat niet door zou kunnen gaan, maar kleinere activiteiten per leeftijdsgroep, dat was onze insteek.”

Inmiddels zijn de maatregelen nogmaals aangescherpt en daarom heeft het bestuur besloten de organisatie van genoemde activiteiten stop te zetten. Als alternatief zullen de “Vrienden van de Bessembienders” thuis verrast worden. Waar normaal gesproken een envelop met een pin, prinsenbal toegang en een jaarlijkse toegift wordt gegeven, krijgen de ‘vrienden’ dit jaar een BessembiendersBox, gevuld met attributen die toch nog voor een carnavalsgevoel zorgen. 

“Vriend van de Bessembienders” worden kan nog steeds en doe je dit voor 30 november dan zal ook jij dit jaar die leuke BessembiendersBox ontvangen! Neem hiervoor contact op via secretariaat@bessembienders.nl

Over de carnaval zelf is de vereniging realistisch. “Online zijn er nog mogelijkheden en daar bezinnen we ons op en in welke vorm dat dan zou kunnen en wanneer. Voor de carnavalsdagen zelf blijven we dat ietsepietsie hoop houden. Afwachten dus en hopen op het beste”, aldus de Bessembienders.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT