Piet Manders voorgedragen door de dorpsraad
Piet Manders voorgedragen door de dorpsraad Foto: eigen

Piet Manders Vrijwilliger vd Week

Algemeen

Het was eventjes stil aan het vrijwilligersfront maar deze keer hebben we weer een Vrijwilliger Van de Week: Piet Manders uit Afferden.

Piet Manders maakt het Heijmanspark bij de kiosk en in speeltuin, de Dorpsstraat en rondom de vijver twee keer per week schoon. Glas, blikjes, snoepzakjes, drankflesjes, maar ook heftigere dingen die voor het oog maar ook voor kinderen er beter niet zouden liggen. Hij meldt dan ook regelmatig overlast bij de gemeente Bergen.

In de winter gaat hij op donderdagochtend mee om de aanwas van vliegdennen en de berken rondom de uitkijktoren eruit te halen.
"In de zomerperiode helpt Piet mee om ruïne Bleijenbeek er weer mooi uit te laten zien. Hij deelt zijn eigen tijd in zodat deze hem niet belemmerd om ook op deze manier een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in Afferden", aldus René Aengenend, voorzitter van de dorpsraad in Afferden. Hij was degene die Piet Manders had voorgedragen als Vrijwilliger van de Week.

Ken jij ook iemand die onbaatzuchtig diensten verleent en een bijdrage levert aan de samenleving en vind je dat hij een keertje extra aandacht verdiend? Stuur een leuke foto van deze persoon met een korte omschrijving naar redactie@maasduinencourant.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT