Gezellig winkelen op de koopzondagen
Gezellig winkelen op de koopzondagen Foto: OVG

Koopzondagen in de Maasduinen

Algemeen

In Nieuw Bergen zijn de extra koopzondagen op 29 november en 20 december waarbij de meeste winkels in centrum Mosaïque geopend zijn. Je bent dan van harte welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur. De winkeliersvereniging heeft bovendien een mooie December-Winactie in het leven geroepen waarbij in totaal 15 tegoedbonnen ter waarde van 50 euro worden verloot. Deze waardebonnen kunnen bij de deelnemende winkeliers worden besteed en zijn geldig tot 1 juli 2021.

Wat moet je doen?
Schrijf op de achterzijde van het bonnetje van je aankoop jouw telefoonnummer en lever deze in vóór de maandagtrekking bij Servicepunt Maasduinen of bij de HEMA. De trekkingen zijn op 7, 14, 21 en 28 december, en op 4 januari waarbij telkens drie winnaars worden bekend gemaakt.

Winkelhart Gennep
Ook in Gennep zijn er komende tijd extra koopzondagen en wel op 29 november en 13 december. De ondernemersvereniging Gennep (OVG) heeft als extra actie dat de bonnetjes van de aankopen van deze dagen ingeleverd kunnen worden bij Het Hof op de Zandstraat 53. Noteer op de achterzijde van de kassabon je naam en telefoonnummer en maak kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT