Tiny & Koos van Gaal 50 jaar getrouwd
Tiny & Koos van Gaal 50 jaar getrouwd Foto: Chris Smits

Goud voor Tiny en Koos

Algemeen Familieberichten

Nieuw Bergen | Op 11 december 1970 hebben Tiny en Koos, nu beiden 74 jaar, elkaar het ja-woord gegeven in het gemeentehuis van Ottersum. In januari het jaar daarop was de kerkelijke inzegening op een verregende winterdag.

De in Liempde geboren Tiny van Gaal groeide samen met zijn zeven broers op in Gennep en Koos Janssen werd geboren in Ottersum. Zij hebben elkaar in 1967 tijdens het uitgaan ontmoet en voor Koosje was het wel duidelijk, met zoveel broers moet er toch wel een voor haar bijzitten. Het stel ging door toedoen van Jan Linders samenwonen op de Brugstraat in Gennep, waar hun eerste dochter werd geboren. In 1973 is het gezin naar Nieuw Bergen verhuisd alwaar dochter nummer twee werd geboren. De keuze voor Nieuw Bergen was simpel, er was in Gennep niets te koop.

Tiny heeft zijn werkzame leven in de kunstwerken gezeten, als bouwer van bruggen en viaducten door het hele land. Koos heeft vroeger op de oude Roepaen in het naaiatelier gewerkt en als huismoeder zorgde ze niet alleen voor haar kinderen maar ook voor haar ouders. Als oma van vier kleinkinderen heeft ze ook altijd veel opgepast.

Tiny is altijd betrokken geweest bij de voetbal, ook als jeugdleider en is daarnaast een fervent wielrenner en een graag geziene gast bij de computerclub van het KBO. Ook Koos is een actief lid van de KBO. Samen gaat het stel graag op vakantie met de caravan en zorgen ze er met elkaar voor dat het gras bij hun altijd net wat groener is.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT