Cupido 'hart voor bakken' wel, maar Dans &Twirl Elegance en Stormvogels dit jaar geen oliebollenactie
Cupido 'hart voor bakken' wel, maar Dans &Twirl Elegance en Stormvogels dit jaar geen oliebollenactie Foto: Fred Fransen

Oliebollenactie Stormvogels en Elegance geannuleerd

Algemeen

Nieuw Bergen | Een tientallen jaren oude traditie, de jaarlijkse oliebollenactie van Dans & Twirl Elegance in Nieuw Bergen alsook die van Stormvogels in Siebengewald gaat dit jaar vanwege de verscherpte coronamaatregelen niet door. De gemeente had weliswaar de vergunningen hiervoor niet ingetrokken maar organisatorisch was het niet mogelijk om alles coronaveilig te organiseren.


Rick Cuijpers gaat het druk krijgen de komende weken - Fred Fransen

Cupido ‘hart voor het bakken’ van de Offerse bakkerszoon Rick Cuijpers zal wel op de gebruikelijke tijden met zijn oliebollen klaar staan naast Jan Linders in Nieuw Bergen en biedt zelfs de mogelijkheid om voor Afferden in samenwerking met de fanfare online te bestellen via www.fanfarehelptelkander.nl/oliebollenactie.

Daarnaast heeft fanfare Helpt Elkander ook folders uitgedeeld met aan de achterkant een bestelformulier. Dit formulier kan vervolgens ingevuld in de brievenbus op Dorpsstraat 19, voormalig Bakkerij Cuijpers. De oliebollen worden vervolgens op 31 december bezorgd of je kunt deze ophalen bij het kraampje op Dorpstraat 19. “Bovendien bakken en verkopen wij op 30 en 31 december ook nog verse oliebollen aan het kraampje bij de oude bakkerij”, aldus de fanfare.

Indien u uw bestelling online heeft geplaatst dan kan het zo zijn dat de bevestigingsmail aankomt in uw spamfolder, hou daar rekening mee.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT