Stichting Zevenwouden springt weer in de bres
Stichting Zevenwouden springt weer in de bres Foto: Logo

Stichting steunt ook bij tweede lockdown

Algemeen

Siebengewald | Als u in deze tweede lockdown, ondanks steunmaatregelen van de overheid, toch nog getroffen wordt door een onaangename terugval van inkomsten, dan kunt u wederom een beroep doen op Stichting Zevenwouden. De actie is alleen gericht op inwoners van Siebengewald.

“Wij willen iedereen die in zo’n situatie terecht is gekomen, voorlopig over een periode van drie maanden (december, januari en februari), weer ondersteunen met een mooie bijdrage aan de maandelijkse boodschappen. Daarvoor ontvangt u dan drie keer een ruime boodschappenkaart die u kunt gebruiken in de aangegeven supermarkt. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is een briefje met uw naam en adres, in de GROENE brievenbus bij het poortje van de kerk te deponeren. Een aanvraag via onze website stichtingzevenwouden.nl is ook mogelijk.”

De kosten van de huur of hypotheek, de auto, de kinderen, verzekeringen en dergelijke lopen altijd door. De stichting wil graag ondersteunen met het beschikbare geld, dat hiervoor is gereserveerd.

“Overigens is het zo, dat gezinnen die, eigenlijk altijd al in moeilijke financiële omstandigheden verkeren, ook voor een langere termijn dan drie maanden geholpen kunnen worden. In dit geval moeten wij natuurlijk met u overleggen, wat er nodig is. Het is dan van belang, dat u niet alleen uw naam en adres op het briefje zet, maar ook uw telefoonnummer. Via onze website kunt u ook een aanvraag indienen. Voor alle aanvragen geldt uiteraard, dat wij hier discreet mee omgaan. Wij wensen u niet alleen minder financiële zorgen toe, maar vooral ook een goede gezondheid”, aldus het bestuur Stichting Zevenwouden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT