Buiten Gewoon Lekker 2020
Buiten Gewoon Lekker 2020 Foto: Chris Smits

Verantwoord ‘Buiten Gewoon Lekker’ genieten

Zakelijk Recreatie & Toerisme

Wellerlooi | “Eindelijk kunnen we weer gasten blij maken”, lachen Roger en Monique Smits van Jachthut op den Hamer. Onder de noemer ‘Buiten Gewoon Lekker’ heeft het pannenkoekenhuis deze kerstvakantie op het terras een ToGo afhaalcounter gemaakt. 

Op de afhaalkaart staan blikjes fris en lekkere winterse warme drankjes zoals koffie, thee en natuurlijk chocomel met slagroom. Helaas mag er geen glühwein worden geschonken of een lekker scheutje rum in de chocolademelk. 

Voor de wandelaars die trek hebben in iets hartigs serveert De Jachthut ook een aantal warme handzame gerechtjes zoals wafels met slagroom, appelflappen, poffertjes of overheerlijk worstenbroodjes. En voor de échte trek is er ook een overheerlijke kop huisgemaakte tomaten- of erwtensoep. 


“Helaas kunnen we geen pannenkoeken serveren maar we hopen hiermee onze gasten toch een Buiten Gewoon Lekker pleziertje te doen”, aldus het horecakoppel. Je kunt iedere dag tot en met 3 januari van 11.30 tot 16.30 uur gaan genieten op het terras van Jachthut op den Hamer aan de Twistedenerweg in Wellerlooi. 

Buiten Gewoon Lekker 2020
Buiten Gewoon Lekker 2020

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT