Logo Maasduinencentraal
Logo Maasduinencentraal Foto: Chris Smits

Nieuw logo voor MaasduinenCentraal

Algemeen

Nieuw Bergen | Bij het begin van MaasduinenCentraal in 2014 hebben we gekozen voor een strak maar kleurloos logo. Deze keuze destijds was bewust omdat we toen nog niet precies wisten hoe MaasduinenCentraal zich zou ontwikkelen en welke kant we op zouden gaan. 

Inmiddels staat er een compleet digitaal nieuwsplatform met een sterke merknaam. Met het openen van Servicepunt Maasduinen op het plein Mosaïque in Nieuw Bergen heeft de redactie ook een vaste zichtbare stek gekregen. In het Servicepunt Maasduinen zitten alle digitale diensten bij elkaar: video, radio, website en de Maasduinen Courant. 

Naast MaasduinenCentraal kun je bij Servicepunt Maasduinen ook terecht voor verschillende diensten zoals print en drukwerk, pakketpunt voor DHL en UPS, hub-diensten voor slijterij Takken en Schoenmakerij De Leest en nog veel meer. 

Beeldlogo met losse tekst logo’s
Door een beeldlogo te combineren met verschillende tekst logo’s in één huisstijl, kunnen naar buiten toe de verschillende activiteiten van elkaars bereik profiteren.

Gekozen is voor een zogenaamde locator als beeldlogo. Deze geeft duidelijk aan dat wij het middelpunt zijn in zowel de regio als de samenleving. De blauwe kleur staat symbool voor de Maas en de groene kleur voor de natuur. De paarse stip in het midden, dat zijn wij. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT