Laat zien dat je naar een ander omkijkt
Laat zien dat je naar een ander omkijkt Foto: eigen

Kijk naar elkaar om met de Vlam-sticker

Algemeen

Vrijwilligers van het OCB-SBB-SVB-SWB en de Zonnebloem gaan een sticker op hun raam plakken. Het lijkt een kleine moeite maar zij helpen hiermee mee aan iets groters. Zo geven we samen aandacht aan de mensen die in ons land omkijken naar anderen.

Het is een actie die door het Oranje Fonds is opgezet. Het fonds zet zich iedere dag in voor een samenleving waarin mensen elkaar weten te vinden. Want in ons land hoeft niemand er alleen voor te staan.

-overal in het land zullen wij de vlamsticker tegen komen.

Niemand alleen 
Deze tijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is dat er mensen in de buurt zijn die naar je omkijken. Een vlam die betekent: ik draag een ander een warm hart toe, ik vind dat niemand er alleen voor zou moeten staan in onze samenleving.

In de gemeente Bergen willen onze vrijwilligers hun warmhartigheid delen.
Wij willen uitdragen dat ook wij klaarstaan voor anderen.
Wij willen laten zien dat ook wij het belangrijk vinden dat wij verbonden zijn in een tijd waarin afstand houden helaas noodzakelijk is.

Positief geluid
Wij leven in een tijd waarin het soms moeilijk is lichtpuntjes te zien. Maar die zijn er, volop. Daarom willen wij een positief geluid laten horen. Er gebeuren zoveel mooie dingen in ons land. Momenten die warmhartigheid creëren. Mensen die steun bieden als dat nodig is. Het zijn juist die dingen die voor iemand een wereld van verschil kunnen maken. Deze tijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is dat er mensen in de buurt zijn die naar je omkijken.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT