Per 1 januari 2021 heet Yask het overgenomen van Optisport
Per 1 januari 2021 heet Yask het overgenomen van Optisport Foto: Yask

Gebruikers zwembad moeten opnieuw inschrijven

Openbare publicatie

Gennep | Per 1 januari heeft Yask de exploitatie van de binnensportaccommodaties en zaal Pica Mare overgenomen van Optisport. Yask beheert nu de sporthal, het zwembad, zaal Pica Mare en alle gymzalen in de gemeente Gennep.

Schrijf u opnieuw in
Om privacy redenen moeten gebruikers van het zwembad zich opnieuw inschrijven. Dit kunt u nu al doen via www.yask.nl/pica-mare. Zodra het zwembad weer geopend is, ligt uw pasje klaar bij de receptie. Lukt van tevoren inschrijven niet? Schrijf u dan in bij de receptie als het zwembad weer open is. Entreekaarten en abonnementen blijven geldig en lopen tegen dezelfde voorwaarden door in 2021.

Hetzelfde aanbod
In het nieuwe jaar kunt u op de vertrouwde manier gebruik blijven maken van de accommodaties. Het aanbod van lessen en activiteiten verandert voorlopig niet. Ook de bekende medewerkers zijn overgenomen door Yask.

Nieuwe ambities
Yask start direct met het waarmaken van de ambities, die samen met de gebruikers van de accommodaties zijn opgesteld. Op basis daarvan worden geleidelijk veranderingen doorgevoerd. Daarover informeert Yask u tijdig.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de sporthal, het zwembad, zaal Pica Mare en de gymzalen op www.picamare.nl. Met vragen kunt u terecht bij de receptie via e-mail picamare@yask.nl of telefonisch op nummer 088 55 77 625.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT