Afbeelding
Foto: Gemeente Gennep

Wethouder furieus over klachten sneeuwruimen

Algemeen

Gemeente Gennep | Wethouder Janine van Hulsteijn heeft geen goed woord over voor de manier waarop tientallen mensen hun ongenoegen richting de gemeente hebben geuit over het sneeuwruimbeleid. Ook werden gemeentemedewerkers van de buitendienst erg onheus benaderd. 

“Onbeschofte reacties zijn er binnen gekomen bij de gemeente, een beetje fatsoen zou wel op zijn plaats zijn. We hebben met extreme omstandigheden te maken, waarbij de grote sneeuwval ons normale leven helemaal volledig ontwricht heeft”, sprak Van Hulsteijn verontwaardigd.

“De gemeente heeft veel mailtjes en telefoontjes ontvangen van mensen die geen begrip hebben voor de situatie. Wij doen ons best om eerst alle hoofdwegen begaanbaar te maken en dan pas kunnen we in de kernen aan de slag”, aldus Van Hulsteijn. “Mensen hebben door Corona al een kort lontje en dat wordt nu versterkt. Zelf heb ik ook twee uur staan graven om mijn eigen thuis zodat ik weg zou kunnen.”

De wethouder geeft ook aan dat ze grote waardering heeft voor het team dat 24/7 bezig is met de gladheidsbestrijding in de gemeente Gennep.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT