Afbeelding
Foto: Rode Kruis

Fusie Rode Kruis Bergen en Gennep

Algemeen

Nieuw Bergen | De Bergense en Gennepse Rode Kruisafdelingen van het district Noord- en Midden-Limburg hebben besloten per 1 januari te fuseren en samen verder te gaan. Om deze samenwerking nog beter en groter te maken is recent besloten om de naam te wijzigen in Rode Kruis Maasduinen. 

De organisatie is verheugd een nieuwe locatiemanager mogen verwelkomen, namelijk Hans Hegeman en er is een nieuw eerste aanspreekpunt benoemd in de persoon Niels Thijssen, die de titel Locatie Coördinator Evenementenhulp mag dragen. Saskia Kramp word hierdoor het tweede aanspreekpunt en zal voornamelijk achtergrondwerkzaamheden verrichten samen met Niels. 

Overige nieuwkomer in het team is Sandra Cornelissen als coördinator Jeugd hulpverlening. Henk Driessen gaat daarom een andere taak vervullen als Coördinator Opleidingen en Barbara Hoenselaar vervult momenteel de functie Coördinator Vrijwilligers Management. 

Mochten de evenementen weer mogelijk worden dan houdt de Facebookpagina van Rode Kruis Maasduinen in de gaten want de aanvragen worden dan alleen uitsluitend toegelaten via het nieuwe e-mail adres. Maar hierover volgt later nog meer info.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT