De vernieuwde Gennepenaar
De vernieuwde Gennepenaar Foto: Chris Smits

Nieuwe opzet De Gennepenaar

Algemeen

Gennep | Even leek het erop dat De Gennepenaar definitief zou verdwijnen uit het Gennepse stadsbeeld. Het kerkbestuur is samen met Printmarkt tot een vernieuwde opzet gekomen, die deze maand voor het eerst huis-aan-huis in stad Gennep is verspreid door vrijwilligers van de kerk. 

In de maandelijks uitgave ‘waarvan er 5000 van de pers rollen’ is volop ruimte voor het echte nieuws uit Gennep, waarbij een kritische noot niet geschuwd wordt. In de eerste editie is onder andere aandacht voor: De 80ste verjaardag van vrijwillige molenaar Harry Kaak die nog steeds gewoon door draait, wordt Maarten Daniëls uitgeroepen tot “Local Hero’ vanwege zijn verdiensten voor VC ’t Bombakkes gedurende de afgelopen 11 jaar. Ook kijkt de Gennepenaar naar de ondernemers en berichten ze over het vernieuwde terras van de ‘Stadsherberg Gennep‘, en de nieuwe ondernemers die zich gaan vestigen zoals Joris Kusters die hier eind deze maand ‘Kusters Hengelsport Gennep’ opent. En ook het Ellen Hoffmannplein, zijnde ‘het gemeentehuis’ met bijbehorende perikelen, wordt in deze uitgave uiteraard niet overgeslagen. Net zoals de Kerkberichten, want ook die zijn als vanouds in dit ‘stadsorgaan’ te vinden.

Afhaalpunten
Woon je niet in stad Gennep? Niet getreurd, je kunt bij zowel de Jan Linders als Albert Heijn in Gennep terecht voor een gratis exemplaar. Inwoners van de gemeente Bergen, die interesse hebben in De Gennepenaar kunnen terecht bij Servicepunt Maasduinen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT