AVN Groep Nieuw Bergen
AVN Groep Nieuw Bergen Foto: Chris Smits

AVN Groep settelt zich in Nieuw Bergen

Algemeen Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | Het Siebengewalds wegenbouwbedrijf AVN Groep verhuist naar industrieterrein De Flammert. Op het braakliggend stuk grond tussen Service Centrum Litjens en de Hubo gaar AVN een loods met kantoor en bedrijfswoning bouwen.

Angelique Fransen, directrice van de AVN Groep geeft aan dat het bedrijf flink is gegroeid en er meer ruimte nodig is. “Inmiddels hebben wij twee asfaltsets aan het werk door het hele land en zelfs daarbuiten”, aldus Fransen. In totaal werken er nu ruim 30 ZZP-ers voor AVN. 

Angelique weet zich inmiddels al ruim 15 jaar staande te houden in deze mannenwereld. “Als de gemeente meewerkt hoop ik dat de bouw in december klaar is en we coronaproof een feestelijke opening kunnen houden.” 

Door de verkoop van de grond is ook een eventuele verhuizing van Service Centrum Litjens van de baan. Lang is er gesproken om op die plek woningbouw te realiseren en er zou ruimte zijn voor minimaal 20 woningen. Maar na twee en een half jaar onderhandelen met de gemeente zonder resultaat is Marc Litjens nu blij met de verkoop van de grond aan AVN.  “Ik krijg leuke buren” aldus de garagehouder. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT