Afbeelding
Foto: Internet

Agrifestijn verplaatst naar augustus 2022

Algemeen

Siebengewald | Het Agrifestijn is een evenement dat om de drie jaar wordt gehouden in de Maasduinen. Dit jaar stond het gepland op zondag 29 augustus rond de Pannenweg in Siebengewald. Agrarische bedrijven uit de regio presenteren zich op het Agrifestijn, waarbij iedere keer weer duizenden bezoekers mogen worden verwelkomd.

Het bestuur van stichting Agrifestijn Maasduinen heeft, in overleg met gemeente Bergen, sponsoren en deelnemende bedrijven, besloten om het evenement te verplaatsen naar zondag 28 augustus 2022.

“Als stichting Agrifestijn Maasduinen staat het voor ons voorop dat het evenement veilig en verantwoord georganiseerd moet kunnen worden. Met de huidige corona regels zien wij hier geen mogelijkheid toe. We weten op dit moment niet welke maatregelen er van kracht zullen zijn in augustus. De beslissing om het evenement een jaar te verzetten is genomen om ervoor te zorgen dat we een mooi evenement kunnen organiseren voor het hele gezin. Wij hopen u allen weer te mogen begroeten op zondag 28 augustus 2022 rond de Pannenweg in Siebengewald”, aldus Hans Aerts, voorzitter Stichting Agrifestijn Maasduinen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT